Informacije o smještaju

Informacije o smještaju

Dragi gosti,

Na sjeveroistoku Hrvatske, uljuljalo se malo Etno selo Gajić, selo koje je bogato ljepotama očuvane prirode i tradicije življenja baranjske Šokadije. Ako želite doživjeti nezaboravne trenutke seoske idile onda je to svakako Etno selo Gajić!
Najbolje snove snivat ćete u Apartmanu Čeliković koji vam nudi kvalitetu 4 sunca. Uz ljubazne domaćine uživat ćete u posebnoj gastro ponudi naših baka, tako da ćete uz domaće delicije ribe, peradi, suhomesnatih proizvoda, povrća, voća i bakinih kolača naravno uživati i u domaćoj kapljici baranjskog vina iz podruma obitelji Čeliković.

Po selu i vinskoj destinaciji gajićkog brda možete se voziti konjskim zapregama, a za ribiče posebna priča! Vožnja po rukavcu Dunava kao i pecanje uz stručnog vodiča kako ribolova, tako i lova. Biciklizam se podrazumijeva… On je toliko razvijen da nas sada povezuje s drugim dijelovima Hrvatske kao i cijelom Europom.

Ako ste umjetnička duša, možete slikati, izrađivati suvenire, vesti, presti i raditi na tkalačkom stanu, a ako želite imali autohtoni suvenir, možete se oblačiti i slikati u prekrasnim baranjskim narodnim nošnjama.

Priuštite si odmor od svakodnevice i posjetite prekrasnu seosku idilu Etno sela Gajić!

Dobrodošli!

Vaši domaćini Janja i Ivica Čeliković.

Skip to content